Er du Bobestyrer?

Er du bobestyrer og har du ansvaret for afviklingen af dødsboer?

Så er vi også behjælpelig med dette. Vi kan tilbyde en professionel vurdering, samt afvikling af dødsboet på en nem og overkommelig måde, til en pris som er meget konkurrencedygtig. Vi tilbyder at lave en mundtlig og skriftlig vurdering af dødsboet. Vi nedskriver alle effekter og laver en skriftlig vurdering, som vi sender til dig. Ønskes der billeddokumentation af inventaret, bliver disse vedhæftet.

Efter vurdering af boet og udfærdigelse af aftale

Vi aftaler hvordan nøglerne til boet kommer os i hænde og retur til dig igen. Derefter starter arbejdet med at rydde boet. Det vil normalt tage 1-3 dage, alt efter boet størrelse og sværhedsgrad. Ved hasteopgaver, finder vi en hurtig løsning. Når boet er tømt og arbejdet udført, kontakter vi dig og der fremsendes en faktura. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis i har spørgsmål eller andet.

Alt det praktiske, sørger vi for:

Vi bortskaffer alt affald på miljørigtig vis

Vi fjerner tæpper og gardiner

Vi returnere eventuelle hjælpemidler til kommunen

Vi destruere papirer og private fotos, hvis de ikke ønskes udtaget

Vi aflæser forbrugsmålere (vand-gas-el)

Vi laver lettere rengøring

Vi aflevere nøglerne til ejendommen

Kort og godt bliver disse to priser fratrukket hinanden for at finde frem til dén pris, du skal betale for vores tid og service. Herunder kan du læse meget mere om vores forskellige priser og tillæg.